llocWeb

Tenda online

Et construim una tenda en línia totalment gestionable mitjançant el teu lloc web. Podem afegir les formes de pagament que desitgis: targeta de crèdit, Paypal o Bizum per exemple. Facilitem la gestió de les compres dels teus clients amb un carretó de compra totalment personalitzat on pots configurar tot allò que necessiti el teu client. A més, et podem ficar un xat de Whatsapp perquè la comunicació sigui instantània i no deixis escapar cap client potencial.

Tots els productes poden incloure una fitxa explicativa que inclogui les seves descripcions i variacions d’un mateix producte (colors, gustos…) perquè els puguis identificar fàcilment. També podràs gestionar els transportistes amb una fitxa individualitzada per cadascun. Podràs controlar els estocs per tindre un control més exhaustiu de tota la mercaderia. Inclourem un apartat perquè tinguis una fitxa dels teus clients i la vostra comunicació sigui el més fluida possible.

Respectem la imatge corporativa de la teva empresa per adaptar millor l’experiència visual del teu lloc web. Llocs totalment adaptables a qualsevol mena de dispositiu, sigui mòbiltauleta o ordinador. La fem autogestionable amb WordPress perquè tu mateix la puguis gestionar com vulguis. També la podem fer en tants idiomes com necessitis i fer-te arribar a més usuaris. 

 

Personalitzades

Responsive

Autogestionable

Gestió del pagament

Carret de la compra

Fitxes de productes

Gestió de transport

Catàleg

Estoc

Fitxes clients

Quin projecte fem?

Si vols fer realitat el teu projecte, omple el següent qüestionari i ben aviat ens ficarem en contacte amb tu.

Com fem les nostres webs

Les nostres webs estan fetes amb els següents cms i plugins
WordPress
WooCommerce
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad