llocWeb

Disseny web

Et fem la web a mida, totalment personalitzada amb totes les característiques que necessites per fer el lloc web que desitges i utilitzant la imatge corporativa de la teva empresa per adaptar millor l’experiència visual del teu lloc web. 

 

Llocs totalment adaptables a qualsevol mena de dispositiu, sigui mòbil, tauleta o ordinador. El fem autogestionable amb WordPress perquè tu mateix el puguis gestionar com vulguis, tot i que si ho prefereixes, també te’l podem gestionar nosaltres. Integrem les xarxes socials de la teva empresa al web. Vols un blog on surtin les publicacions de Facebook i se sincronitzin automàticament entre elles? Cap problema, sabem la importància d’estar en contacte constant amb els teus seguidors. També la podem fer en tants idiomes com necessitis i fer-te arribar a més usuaris. 

 

Les nostres webs són ràpides i segures complint la nova normativa RGPD. Adaptem les imatges i els diferents elements de la pàgina perquè l’experiència navegant sigui còmoda i ràpida. Si vols tindre algun dels molts serveis que ofereix la xarxa, et podem donar d’alta a llocs com Youtube perquè puguis penjar els teus vídeos i reproduir-los a la teva web o al mapa de Google perquè el teu negoci surti al mapa més utilitzat.

Personalitzades

Responsive

Autogestionable

Integració xarxes socials

Multi-idioma

Ràpides i segures

Alta a llocs web

Nova RGPD

Manteniment

Quin projecte fem?

Si vols fer realitat el teu projecte, omple el següent qüestionari i ben aviat ens ficarem en contacte amb tu.

Com fem les nostres webs

Les nostres webs estan fetes amb els següents cms i plugins
WordPress
WooCommerce
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad